Ontdekwandelingen

Ontdek hoe je opnieuw ruimte maakt voor ontwikkeling

Je bent ondernemend. Je doet leuke projecten, maar je voelt je niet meer uitgedaagd. Je merkt onrust en ontevredenheid, je voelt energie weg lekken en je wordt te vaak geleefd.

Je kunt hier iets aan doen. Een verfrissende wandeling helpt om te ontspannen, om te reflecteren, tot jezelf te komen en om weer te genieten van de dingen die je in de wereld zet. Het helpt je om tijd en energie te vinden. Om ruimte te creƫren in je hoofd en in je werk. Om overzicht te krijgen, weer creatief te zijn en de vrijheid te voelen om nieuwe win-win-wins te maken.

Tijdens mijn ontdekwandelingen in een park in de buurt kom je tot rust, ga je om je heen kijken en ontdek je waar de schoen wringt. Daarna onderzoeken we nieuwe mogelijkheden. Ik laat je anders kijken en zet de natuur in. Ik laat je anders denken en geef je praktische tips, wanneer je dat wilt. En daardoor ga je anders doen.

Wil je van meer betekenis zijn en niet vooral geld verdienen en huisje, boompje beestje doen?
Dan mag je zeker met mij op ontdekkingstocht! Het is echt fijn om te ontdekken wat je motivatie en je verlangen is. En ook om te weten welke stappen je kunt zetten naar werk dat je energie en een voldaan gevoel geeft. Want dan ga je het namelijk ook doen.

Ben jij klaar om de stap te zetten?

Je weet goed wat je niet meer wilt, maar wat je nu moet doen krijg je niet helder. Laten we dan een keer sparren. Want het wordt weer tijd voor meer plezier, energie en voldoening.

Je eerste stap

Bel (06-27856603), app of mail mij met de vraag die je nu hebt. De vraag verhelderen helpt je vast al verder en verplicht je tot niets.  Klikt het en is duidelijk dat we samen met je vraag aan de slag willen?  Dan bespreken we wat het handigste is.

Geniet van de frisse buitenlucht.
Fijne dag!

Ant