Ontdekwandelingen

Tijdens een wandeling is er van alles te ontdekken. Soms zie je iets dat je nog nooit was opgevallen. Soms ervaar je iets of ontdek je iets van binnen dat ruimte geeft. De ene keer is dat makkelijker in groepjes en een andere keer door in je eentje de natuur in te gaan.
Wat het ook is, je doel is belangrijk en wie weet wat er nog meer gebeurt.

Hieronder staan een aantal wandelingen die ik aanbied.
Het zijn wandelingen met een groep of alleen met mij en verder wil ik graag weten met welk doel je op pad wilt.

Wandeling in een groep

Maatwerkwandelingen
Een wandeling met je team of een zelf samengestelde groep.
De wandeling kan in familiesfeer en werksfeer zijn. Vooraf is in ieder geval duidelijk wat het doel van de wandeling is en ik doe een voorstel van activiteiten en opdrachten die daarbij passen. Daarbij put ik creatief uit mijn ervaring als wandelcoach, natuurgids, trainer en bestuurskundige.

Tegentijdwandelingen: Je overdenkt wat je voor de toekomst wilt doen, na een wandeling van een uur, waarbij je luistert naar een verhaal van oerknal tot over 100 jaar (dat kan via de Turnclub en via mij).

Schemerwandelingen met IVN
Een mooie stevige wandeling door de duinen en het bos rond de Wassenaarseslag. Startend bij daglicht en eindigend bij volle of nieuwe maan geven we aandacht aan wat langs komt (zie agenda van IVN).

Natuurwandelingen
Samen wandelen we ontspannen langs bomen en planten en laten ons verrassen door wat er leeft. We bekijken bomen, takken, knoppen en wat er omheen te zien is. (Onafhankelijk of met IVN).

Wandelingen met Ant

De wandelingen in een park of groene omgeving zijn volledig gericht op jou. We gaan uit van je eerste vraag, maar kunnen al wandelend uitkomen op waar je echt aandacht aan wilt besteden.

Tot-jezelf-kom wandelingen
Tijdens deze wandeling leer je hoe je tijdens het wandelen jezelf kunt ontspannen. Met eenvoudige oefeningen ga je uit je hoofd en word je jezelf bewust van je zintuigen, je lijf en je omgeving.

Ontkiem-wandelingen
Ontkiemen is dat een zaadje zich opent en de eerste worteltjes gaan groeien. Tijdens de wandelingen ontdekken we welk zacht stemmetje jij wilt laten horen. Een stemmetje dat diep van binnen zit en normaal niet boven het geruis uit kan komen. Wat wil jij laten ontkiemen?

Opfris-wandelingen
Dit zijn verfrissende wandelingen die je inspireren en je nieuwe wegen laat bewandelen. Je gebruikt mij als klankbord en de natuur als spiegel. Naar behoefte ontdek je waar ruimte is te creƫren in je hoofd en in je werk en geef je ik je praktische tips mee.

Ontdekwandelingen
Ontdekwandelingen zijn een combinatie van bovenstaande wandelingen en daarnaast wil je iets anders gaan doen, iets in het groen of iets groens of duurzamers met je bedrijf. Ben je onrustig, ontevreden? Ga mee op ontdekkingstocht! Het is fijn om te ontdekken welke stappen je kunt zetten naar een invulling die je energie, voldoening en plezier geeft.

Je volgende stap

Bel, app of mail mij met de vraag die je nu hebt. Als de vraag niet helder is, is dat niet erg. De vraag verhelderen helpt je vast al verder.  Klikt het en is duidelijk dat we samen met je vraag aan de slag willen?  Dan gaan we aan de wandel. En wil je vaker, dan is een wandelkaart ook een optie.