Ontdekwandelingen

Tijdens een wandeling is er van alles te ontdekken. Soms zie je iets dat je nog nooit was opgevallen. Soms ervaar je iets of ontdek je iets van binnen dat de ruimte krijgt. De ene keer is dat makkelijker in groepjes en een andere keer door in je eentje de natuur in te gaan.

In de wandelingen die ik aanbied maak ik onderscheid in het doel van de wandeling en of je die samen met mij doet of met een groep.

Wandelingen in een groep

Maatwerkwandelingen
Een wandeling met je team of een zelf samengestelde groep.
De wandeling kan in familiesfeer en werksfeer zijn. Vooraf is in ieder geval duidelijk wat het doel van de wandeling is en samen bespreken we welke activiteiten en opdrachten daarbij passen, waarbij ik creatief uit mijn ervaring als wandelcoach, natuurgids, trainer en bestuurskundige ga putten of je kiest voor één van onderstaande wandelingen.

Tegentijdwandelingen: Je overdenkt wat je voor de toekomst wilt doen, na een wandeling van een uur, waarbij je luistert naar een verhaal van oerknal tot 2121 (via de Turnclub).

Schemerwandelingen
Een mooie stevige wandeling door de duinen en het bos rond de Wassenaarseslag. Startend bij daglicht en eindigend bij volle of nieuwe maan geven we aandacht aan wat langs komt (zie agenda van IVN).

Bomenwandelingen
Samen wandelen we langs bomen die deelnemers interessant vinden. We bekijken de bomen, takken, schors, knoppen en wat er omheen te zien is (zie agenda van IVN).
In Wijkpark Merenwijk kun je met de Bomenspeurtocht zelf naar 22 verschillende soorten bomen speuren.

Wandelingen met Ant

De wandelingen in een park of groene omgeving zijn volledig gericht op jou. We gaan uit van je eerste vraag, maar kunnen al wandelend uitkomen op waar je echt aandacht aan wilt besteden.

Tot-jezelf-kom wandelingen
Tijdens deze wandeling leer je hoe je tijdens het wandelen jezelf kunt ontspannen. Met eenvoudige oefeningen ga je uit je hoofd en word je jezelf bewust van je zintuigen, je lijf en je omgeving.

Ontkiem-wandelingen
Ontkiemen is dat een zaadje zich opent en de eerste worteltjes gaan groeien. Tijdens de wandelingen ontdekken we welk zacht stemmetje jij wilt laten horen. Een stemmetje dat diep van binnen zit en normaal niet boven het geruis uit kan komen. Wat jij wilt laten ontkiemen?

Inspiratie-wandelingen
Dit zijn verfrissende wandelingen die je inspireren en je nieuwe wegen laat bewandelen. Je gebruikt mij als klankbord en de natuur als spiegel. Naar behoefte ontdek je waar ruimte is te creëren in je hoofd en in je werk en geef je ik je praktische tips mee.

Ontdekwandelingen
Ontdekwandelingen zijn een combinatie van bovenstaande wandelingen en daarnaast wil je iets anders gaan doen, iets in het groen of iets groens of duurzamer met je bedrijf. Je merkt namelijk je onrust en ontevredenheid. Je weet goed wat je niet meer wilt, maar wat je nu moet doen krijg je niet helder. Ga mee op ontdekkingstocht! Het is fijn om te weten welke stappen je kunt zetten naar een invulling die je energie, voldoening en plezier geeft.

Je volgende stap

Bel, app of mail mij met de vraag die je nu hebt. Als de vraag niet helder is, is dat niet erg. De vraag verhelderen helpt je vast al verder en verplicht je tot niets.  Klikt het en is duidelijk dat we samen met je vraag aan de slag willen?  Dan gaan we aan de wandel.